Kesäleireille ilmoittautuminen 23.5.-24.6.!

Kouluikäisille

Koululaisten kerhojen kevätkausi on päättynyt​​! Kiitos kaikille kerhojen vetäjille ja kerhoissa käyneille!

Syksyn kerhokausi alkaa viikolla 36.

Seurakunta tarjoaa kouluikäisille monenlaista tekemistä, jonka tarkoitus on tukea lasten kristillistä kasvatusta. Toiminnassa kouluikäinen saa toteuttaa uskoaan iälleen sopivalla tavalla, esimerkiksi tekemällä, askartelemalla ja laulamalla. Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja mukaan saa tulla, vaikkei olisikaan seurakunnan jäsen.

Seurakunnalla on viikoittaisia kerhoja, joita ohjaavat vapaaehtoiset nuoret ja aikuiset. Kerhoja on eri-ikäisille ja erilaisten teemojen ympärillä. Kerhot ovat ilmaisia, eskari-ykkösluokkalaisten kerhoa lukuunottamatta. Mukaan mahtuu. Hiihtolomalla lomaillaan.
Huom! Kaikkiin kerhoihin on ilmoittautuminen
Jos mietit: Minustako kerhonohjaaja? Klikkaa tästä!

Heinäkuussa leirit kouluikäisille 4.-6.7. ja 7.-10.7.: Koululaisten kesäleireille ilmoittautumiset tästä!

Kaikki 10 vuotta täyttävät seurakunnan jäsenet kutsutaan vuoden 2022 syksyllä yhteiselle retkelle.

Tarkempaa tietoa lähiajan tapahtumista löydät Toiminta-sivulta!