Värikkäitä paperinukkeja rivissä

Kouluikäisille

Seurakunta tarjoaa kouluikäisille monenlaista tekemistä, jonka tarkoitus on tukea lasten kristillistä kasvatusta. Toiminnassa kouluikäinen saa toteuttaa uskoaan iälleen sopivalla tavalla, esimerkiksi tekemällä, askartelemalla ja laulamalla. Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja mukaan saa tulla, vaikkei olisikaan seurakunnan jäsen.

AlakoululaiSten avOimet oVet on keskiviikkoisin Alakoululaisten omassa nurkassa Tapulissa klo 13.30-15.30. Alakouluikäiset ovat tervetulleita viettämään aikaa seurakuntaan koulun jälkeen. Ohjelmassa on vapaata olemista aikuisen seurassa, mutta tarvittaessa järjestämme ohjattuja pelejä, laulua leikkiä ym.

Seurakunnalla on viikoittaisia kerhoja, joita ohjaavat vapaaehtoiset nuoret ja aikuiset. Kerhoja on eri-ikäisille ja erilaisten teemojen ympärillä. Kerhot ovat ilmaisia, eikä niihin pääsääntöisesti tarvitse ilmoittautua. Minustako kerhonohjaaja? Klikkaa tästä!

Talvella järjestetään Helmi-leiri ja kesällä kesäleirit kouluikäisille Luodon leirikeskuksessa.

Syksyllä kaikki samana vuonna 10 vuotta täyttävät seurakunnan jäsenet sekä heidän perheensä kutsutaan yhteisille
10-synttäreille.

Tarkempaa tietoa lähiajan tapahtumista löydät Toiminta-sivulta!

Eurajoen seurakunta