Kouluikäisille

Seurakunta tarjoaa kouluikäisille monenlaista tekemistä, jonka tarkoitus on tukea lasten kristillistä kasvatusta. Toiminnassa kouluikäinen saa toteuttaa uskoaan iälleen sopivalla tavalla, esimerkiksi tekemällä, askartelemalla ja laulamalla. Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja mukaan saa tulla, vaikkei olisikaan seurakunnan jäsen.

AlakoululaiSten avOimet oVet on keskiviikkoisin 16.9. alkaen Tapulin nuorisotilassa klo 13.00-15.00. (Huom! Syyslomalla EI OLE!) Alakouluikäiset ovat tervetulleita viettämään aikaa seurakuntaan koulun jälkeen. Ohjelmassa on vapaata olemista aikuisen seurassa, mutta tarvittaessa järjestämme ohjattuja pelejä, laulua, leikkiä ym.

Seurakunnalla on viikoittaisia kerhoja, joita ohjaavat vapaaehtoiset nuoret ja aikuiset. Kerhoja on eri-ikäisille ja erilaisten teemojen ympärillä. Kerhot ovat ilmaisia, eskari-ykkösluokkalaisten kerhoa lukuunottamatta. Kerhot alkavat viikolla 37. Mutta mukaan voi tulla vielä myöhemminkin. Huom! tänä syksynä koronavarotoimenpiteenä kaikkiin kerhoihin on ilmoittautuminen Varpulle ennen kerhoon tuloa!
Jos mietit: Minustako kerhonohjaaja? Klikkaa tästä!

Koululaisten Löytöretki-kesäleiripäivät pidettiin Luodolla 22.-24.6.2020

Helmikuussa järjestetään laskiaisviikonloppuna Helmi-leiri 3.-7.-luokkalaisille Luodon leirikeskuksessa! :) Lisätietoja tulee loppuvuodesta 2020.

Syksyllä kaikki samana vuonna 10 vuotta täyttävät seurakunnan jäsenet kutsutaan yhteisille 10-synttäreille.

Tarkempaa tietoa lähiajan tapahtumista löydät Toiminta-sivulta!

Nuorisotyönohjaaja, vs. varhaiskasvatuksen ohjaaja
Eurajoen seurakunta