Syksyn kerhokausi alkaa viikolla 36.

Koululaisten kerhot alkavat viikolla 36!

Kouluikäisille

Syksyn kerhokausi alkaa viikolla 36.

Seurakunta tarjoaa kouluikäisille monenlaista tekemistä, jonka tarkoitus on tukea lasten kristillistä kasvatusta. Toiminnassa kouluikäinen saa toteuttaa uskoaan iälleen sopivalla tavalla, esimerkiksi tekemällä, askartelemalla ja laulamalla. Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja mukaan saa tulla, vaikkei olisikaan seurakunnan jäsen.

Seurakunnalla on viikoittaisia kerhoja, joita ohjaavat vapaaehtoiset nuoret ja aikuiset. Kerhoja on eri-ikäisille ja erilaisten teemojen ympärillä. Kerhot ovat ilmaisia, eskari-ykkösluokkalaisten kerhoa lukuunottamatta. Mukaan mahtuu.
Huom! Kaikkiin kerhoihin on ilmoittautuminen
Jos mietit: Minustako kerhonohjaaja? Klikkaa tästä!

Kaikki 10 vuotta täyttävät seurakunnan jäsenet kutsutaan vuoden 2022 syksyllä yhteiselle retkelle.

Yö kirkossa -tapahtuma järjestetään tänä vuonna Eurajoen kirkossa syysloman alussa.

Oma iLlat jouluisissa tunnelmissa Luvian Vanhassa Kanttorilassa 15.12.2022 klo 17-19 ja Seurakuntakeskus Tapulissa 16.12.2022 klo 17.00-19.00. Oma ilta on alakoululaisten ilta täynnä erilaisia toimintoja, askartelua, musiikkia, yhdessäoloa ja pelailua.

Tarkempaa tietoa lähiajan tapahtumista löydät Toiminta-sivulta!

Eurajoen seurakunta

Opintovapaalla 19.9.2022-31.3.2023