Kouluikäisille

Huom!! Tällä hetkellä koululaisten kerhot ovat toistaiseksi tauolla koronavirusepidemiavarotoimenpiteenä! Mutta täällä pääset virtuaalikerhoon vähintään kerran viikossa. Tervetuloa katsomaan ja osallistumaan! :) T. Varpu

P.s. Ylempää löydät linkin, josta pääset katsomaan myös aiemmat kerhokerrat! :)

Seurakunta tarjoaa kouluikäisille monenlaista tekemistä, jonka tarkoitus on tukea lasten kristillistä kasvatusta. Toiminnassa kouluikäinen saa toteuttaa uskoaan iälleen sopivalla tavalla, esimerkiksi tekemällä, askartelemalla ja laulamalla. Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja mukaan saa tulla, vaikkei olisikaan seurakunnan jäsen.

AlakoululaiSten avOimet oVet on keskiviikkoisin 15.1. alkaen Tapulin nuorisotilassa klo 13.30-15.30. Alakouluikäiset ovat tervetulleita viettämään aikaa seurakuntaan koulun jälkeen. Ohjelmassa on vapaata olemista aikuisen seurassa, mutta tarvittaessa järjestämme ohjattuja pelejä, laulua leikkiä ym.

Seurakunnalla on viikoittaisia kerhoja, joita ohjaavat vapaaehtoiset nuoret ja aikuiset. Kerhoja on eri-ikäisille ja erilaisten teemojen ympärillä. Kerhot ovat ilmaisia, eikä niihin pääsääntöisesti tarvitse ilmoittautua. Minustako kerhonohjaaja? Klikkaa tästä!

Kesällä 2020 järjestetään kesäleiripäiviä koululaisille 22.-28.6. klo 10-16 Luodon leirikeskuksessa. Voit ilmoittautua yhteen päivään.

Syksyllä kaikki samana vuonna 10 vuotta täyttävät seurakunnan jäsenet kutsutaan yhteisille 10-synttäreille.

Tarkempaa tietoa lähiajan tapahtumista löydät Toiminta-sivulta!