Perhekerhot

Perhekerho on lasten ja heidän läheistensä kohtaamispaikka. Vanhempi, isovanhempi tai esimerkiksi perhepäivähoitaja osallistuu kerhoon yhdessä lasten kanssa.

Kerhossa on mahdollisuus jutella mukavia muiden kanssa saaden vertaistukea. Ohjelmassa on mm. myös laulua, leikkiä, askartelua sekä pieni kynttilähetki ja omien eväiden syömistä.

Kerhokausi kestää elokuun lopusta toukokuun puoleen väliin. 

Perhekerhot kokoontuvat Luvialla Vanhassa Kanttorilassa  maanantaisin klo 9.30-11.30 sekä Eurajoella Tapulissa  tiistaisin klo 9.30-11.30.

 

pienet punaiset nauhakengät laattalattialla

Vauvaperhekerho Nuppis

 

Nuppis-kerho on tarkoitettu alle 1-vuotiaille vauvoille vanhempineen. Nuppiksessa lauletaan ja leikitään vauvojen ehdoilla. Kerhoon kuuluu leikkiä, laulua, liikkumista, rukousta, yhdessä tekemistä ja keskusteluja.

 

Nuppisryhmiä on vuoden aikana kaksi. Toinen alkaa syyskuussa ja  toinen tammikuussa. Kerho kokoontuu kerran viikossa 2 tunniksi kerrallaan.

 

Syksyn 2021 Nuppis alkaa!

Kerhopäivä on keskiviikko, alkaen 8.9.2021 klo 9.30-11.30. Kokoontumispaikka on Tapulin Nuorisotilassa, sisään pääsee Arvelantien puoleisesta ovesta. Kerhoa ohjaa Varhaiskasvatuksen opettaja Riina Kallio.

Ilmoittautumiset Tuula Jasulle 0447365057.

Tervetuloa! 

alttari, risti seinällä. Pöydällä risti, Raamattu, oksia maljakossa ja kynttilä
Vanhan kanttorilan alttari

Perhekerhojen kokoontumiset:

 

Perhekerho seurakuntakeskus Tapulissa tiistaisin klo 9.30-11.30

 

 

Vanhan kanttorilan perhekerho maanantaisin klo 9.30-11.30