Seurakuntakeskus Tapuli

Kukkapolku 2 , 27100 Eurajoki

Seurakuntakeskus Tapuli Seurakuntakeskus Tapuli sijaitsee Eurajoen kirkon välittömässä läheisyydessä, valmistunut v. 1994. Rakennuksen vihkimistilaisuuden yhteydessä vietettiin seurakunnan 650 -vuotisjuhlaa. Rakennuksessa on 2 salia joista isompaan mahtuu n. 90 henkeä, kahvioon n. 40 henkeä. Molempien salien ollessa käytössä, tilaa on  max. 150 hengelle

Tapulissa toimivat  seurakunnan perhekerho, päiväkerho, kirkkoherranvirasto, taloustoimisto sekä diakoniatoimisto ja nuorisotilat.

Tapulin molemmat salit

Kukkapolun puoleiset ovet:                                 Arvelantien puolella:

Pääovi                                         Kirkkoherranviraston ovi        kerhon/nuorisotilan ovi

Kukkapolku 2, 27100 Eurajoki

Raamattupiiri

Maanantai-päivisin Tapulissa kokoonnutaan raamattupiiriin lukemaan Raamattua, keskustelemaan Raamatun tekstin pohjalta ja rukoilemaan yhdessä! Raamattupiiriin on jokainen tervetullut!

Kukkapolku 2, 27100 Eurajoki

Raamattupiiri

Raamattupiirissä luetaan yhdessä Raamattua, keskustellaan Raamatun tekstistä ja rukoillaan. Tervetuloa mukaan!