HAUTAUSMAAN KAUSITYÖNTEKIJÄ

Eurajoen seurakunta hakee kausityöntekijää Eurajoen hautausmaalle noin seitsemän kuukauden ajaksi.

Kausityöntekijän tehtäviin kuuluu hautausmaan sekä seurakuntakeskuksen viher- ja piha-alueiden hoitotyötä sekä seurakunnan hoitohautojen hoitotyöt, mm. istutus, kastelu, kitkentä, haravointi, trimmeröinti, nurmikon leikkaus jne.. Työ pitää sisällään pienkoneiden käyttöä. Arvostamme puutarhurin koulutusta, sekä kokemusta alalta. Odotamme hakijalta reipasta ja positiivista asennetta, ahkeruutta, täsmällisyyttä, kykyä fyysiseen ulkotyöhön sekä yleistä säänkestävyyttä. Palkkaus on KirVESTESin vaativuusryhmän 301 mukaan.

Hakemukset tulee toimittaa 15.2.2023 klo 12.00 mennessä osoitteeseen: katri.silden@evl.fi tai Kukkapolku 2, 27100 Eurajoki

Lisätietoja antaa talouspäällikkö Katri Sildén puh. 044 365 0013

EURAJOEN SEURAKUNTA KESÄTYÖHAKEMUS

Eurajoen seurakunta hakee nuoria kuukauden pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin Eurajoen ja Luvian hautausmaiden sekä kiinteistöjen ulkoalueiden kunnossapidon tehtäviin.

Lisäksi haetaan oppaita Irjanteen kirkkoon ja Luvian kirkkoon noin kahden kuukauden ajaksi. Hakuaika päättyy 12.2.2023. Valituille ilmoitetaan 28.2.2023 mennessä.

Lisätietoja Talouspäällikkö Katri Sildén puh. 044 365 0013

tulosta lomake pdf: Kesätyöhakemus 2023