Eurajoen seurakunnassa on avoinna diakonian virka

Eurajoki on merellinen seurakunta Rauman ja Porin välissä.

Noin 23 hengen työyhteisö ja 7400 jäsenen seurakunta tarvitsee joukkoonsa monipuolisen osaajan, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja joustavuutta sekä paineensietokykyä. Diakoniatyöntekijöitä Eurajoen seurakunnassa on kaksi.

Seurakunnassa on käytössä aluetyömalli. Tämän viran sijoituspaikka on Eurajoen alue. Diakoniatyöntekijät tekevät työtä myös koko seurakunnan alueella.

Viran palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä lasten kanssa työskenteleviltä edellytettävä rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Eurajoen seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitettavat hakemukset 15.10. klo 14.00 mennessä KirkkoHR:n sähköisellä hakulomakkeella tai sähköpostilla eurajoen.seurakunta@evl.fi.

Lisätietoja: diakoniatyöntekijä Virpi Rönkkömäki-Mäntynen 0400-374216 tai kirkkoherra Asko Riihimäki 044- 3650314

------------------------------

Eurajoen seurakunta hakee kanttoria ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävään kanttorin virkaan.

Noin 23 hengen työyhteisö ja 7400 jäsenen seurakunta tarvitsee joukkoonsa monipuolisen osaajan, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja joustavuutta sekä paineensietokykyä. Kanttoreita Eurajoen seurakunnassa on kaksi.

Toivomme virkaan valittavalta hakijalta hyviä perustaitoja urkujen- ja pianonsoitossa sekä esilaulutehtävissä. Ensisijaisesti tehtävään haetaan urkuihin pääaineenaan perehtynyttä kanttoria. Kanttorin viran yleiset tehtävät on määritelty kirkkojärjestyksen 6 luvun 28 §:ssä. Työskentely vaatii oma-aloitteisuutta ja hyviä työyhteisötaitoja sekä toimistotyön hallintaa. Virkapaikkana on Eurajoen kirkko, jossa on v.2020 valmistuneet Porthan urut.

Viran kelpoisuusvaatimus on määritelty kirkon säädöskokoelmassa numero 135.

Tehtävään valittavan tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Tehtävän palkkaus on KirVESTESin vaativuusryhmän 601 mukainen 2845-3246 €/kk työkokemuksesta riippuen. Virassa on 6 kk:n koeaika. Virkaan valittavan on esitettävä rikosrekisteriote sekä työterveyshuollon hyväksymä lääkärintodistus.

Lähetä hakemuksesi 30.9. klo 14.00 mennessä KirkkoHR-järjestelmän sähköisellä lomakkeella tai sähköpostiin eurajoen.seurakunta@evl.fi.

Tässä linkki KirkkoHR-järjestelmään.

Tiedustelut: kirkkoherra Asko Riihimäki p. 044-3650314, asko.riihimaki@evl.fi ja kanttori Markku Haavisto p.0400-374217, markku.haavisto@evl.fi

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HAUTAUSMAAN KAUSITYÖNTEKIJÄ

Eurajoen seurakunta hakee hautausmaan kausityöntekijöitä Eurajoen, Irjanteen ja Luvian hautausmaille noin kuuden kuukauden ajaksi. Hautausmaan kausityöntekijän tehtäviin kuuluu puisto- ja puutarhatyöt hautausmaalla. Hakemukset tulee toimittaa 1.3.2022 klo 12.00 mennessä osoitteeseen: katri.silden@evl.fi tai Kukkapolku 2, 27100 Eurajoki Lisätietoja antaa talouspäällikkö Katri Sildén puh. 044 365 0013

HAUTAUSMAAN KESÄTYÖHAKEMUS

Eurajoen seurakunta hakee nuoria kuukauden pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin Eurajoen ja Luvian hautausmaiden sekä kiinteistöjen ulkoalueiden kunnossapidon tehtäviin. Lisäksi haetaan oppaita Irjanteen kirkkoon ja Luvian kirkkoon noin kahden ja puolen kuukauden ajaksi. Hakuaika päättyy 11.3.2022 Valinta Valituille ilmoitetaan 31.3.2022 mennessä. Lisätietoja Talouspäällikkö Katri Sildén puh. 044 365 0013

tulosta lomake pdf: Kesätyön haku 2022

EMÄNTÄ-SIISTIJÄ

Eurajoen seurakunta hakee emäntä-siistijää seurakunnan leirikeskukseen noin kolmen
kuukauden ajaksi 15.5.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Pääosin työtehtäviin kuuluu mm. ateriapalvelujen järjestäminen ja päivittäisen
ylläpitosiivouksen tehtävät sekä asiakaspalvelu. Tilanteen mukaan työtehtäviä voidaan
osoittaa Eurajoen seurakunnan muistakin kohteista.
Olethan reipas, oma-aloitteinen ja aktiivinen. Otat kiinni työhön kuin työhön. Vuorotyö ei
ole kauhistus, vaan mahdollisuus. Hygieniapassi on plussaa. Auto on välttämätön.
Hakemukset tulee toimittaa 31.3.2022 15.00 mennessä osoitteeseen:
katri.silden@evl.fi tai Kukkapolku 2, 27100 Eurajoki
Lisätietoja antaa talouspäällikkö Katri Sildén puh. 044-3650013 tai Essi Hautala 0400-

RIPPIKOULU- JA NUORISOTYÖN KESÄTYÖPAIKAT

Kesätyöntekijähaku on päättynyt ja valituille on ilmoitettu!

Lisätietoja:
nuorisotyönohjaaja Ida Kaikkonen, 044 353 7309 ida.kaikkonen@evl.fi