Info ja asiointi

Tarvitsetko virkatodistuksen? Oletko järjestämässä ristiäisiä, häitä tai hautajaisia? Haluatko varata seurakunnan tiloja perhejuhliisi? Ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon tai palvelupisteeseen niin pääset suunnittelusta toteutukseen.

Haudanhoitoon liittyvissä asioissa ota yhteyttä taloustoimistoon.

Eurajoki

Kirkkotie 17, 27100 Eurajoki
PL 2, 27101 Eurajoki

eurajoen.seurakunta@evl.fi
puh  044-3652050

Kirkkoherranvirasto avoinna ma-to klo 10-12

Luvian palvelupiste ja taloustoimisto

Pappilantie 2, 29100 Luvia

eurajoen.seurakunta@evl.fi
puh 0400-811 189 / palvelupiste

puh 0400-374 215 / taloustoimisto

Palvelupiste ja taloustoimisto avoinna ma-to klo 9-12

Eurajoki

sijaitsee Satakunnassa Rauman ja Porin välissä. Eurajoen seurakunta kuuluu Turun arkkihiippakuntaan ja Ala-Satakunnan rovastikuntaan. Jäseniä Eurajoen seurakunnassa on reilu 7700. Eurajoen ja Luvian kunnat ja näin ollen myös seurakunnat yhdistyivät 1.1.2017. Luvian seurakunnasta tuli Eurajoen kappeliseurakunta. Eurajoen seurakunta järjestää toimintaa niin "puukirkon" (Eurajoki) kuin "kivikirkonkin" (Luvia) päässä, lisäksi toimintaa on kirkkojen välissä Kuivalahdella ja muissakin kylissä.