Info ja asiointi

Tarvitsetko virkatodistuksen? Oletko järjestämässä ristiäisiä, häitä tai hautajaisia? Haluatko varata seurakunnan tiloja perhejuhliisi? Ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon tai palvelupisteeseen niin pääset suunnittelusta toteutukseen.

Haudanhoitoon sekä laskuihin liittyvissä asioissa ota yhteyttä taloustoimistoon.

Kukkapolku 2, 27100 Eurajoki
PL 2, 27101 Eurajoki

puh  044-3652050 / Hanna Välimaa
eurajoen.seurakunta@evl.fi

Taloustoimisto

Kukkapolku 2, 27100 Eurajoki
PL 2, 27101 Eurajoki
puh 0400-374 215 / Heli Ketola
puh 044-365 0013 / Katri Sildén

Luvian palvelupiste

Pappilantie 2, 29100 Luvia,
käynti kirkon puolelta pääovesta

puh 0400-811 189 / Liisa Kivekäs
eurajoen.seurakunta@evl.fi

Syyskuusta alkaen Kirkkoherranviraston ja Palvelupisteen ovet ovat avoinna maanantaisin ja torstaisin klo 9-12. Palvelupisteeseen käynti kirkon puolelta seurakuntakeskuksen pääovesta.
Muutoin olemme kuitenkin puhelimen ja sähköpostin kautta tavoitettavissa.
HUOM:  torstaina 24.9. kirkkoherranvirasto on suljettu

Eurajoki

sijaitsee Satakunnassa Rauman ja Porin välissä. Eurajoen seurakunta kuuluu Turun arkkihiippakuntaan ja Ala-Satakunnan rovastikuntaan. Jäseniä Eurajoen seurakunnassa on reilu 7700. Eurajoen ja Luvian kunnat ja näin ollen myös seurakunnat yhdistyivät 1.1.2017. Luvian seurakunnasta tuli Eurajoen kappeliseurakunta. Eurajoen seurakunta järjestää toimintaa niin "puukirkon" (Eurajoki) kuin "kivikirkonkin" (Luvia) päässä, lisäksi toimintaa on kirkkojen välissä Kuivalahdella ja muissakin kylissä.

Eurajoki                                          Luvian palvelupiste

Ikkuna Jumalan todellisuuteen - Minuuttihartaus