Info ja asiointi

Eurajoen seurakunta liittyi Porin aluekeskusrekisteriin 1.5.2021

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että viraston lakisääteiset asiat, mm. virkatodistukset, avioliiton esteiden tutkinnat ja erilaiset rekisteröinnit, hoidetaan liittymisen jälkeen aluekeskusrekisterissä. Muutoksesta johtuen, emme ota vastaan enää pe. 30.4. alkaen virkatodistus- tai sukuselvityspyyntöjä.

Virkatodistus-, sukuselvitys- ja sukututkimustilaukset 1.5. alkaen

Virkatodistukset, sukuselvitykset ja sukututkimukset tilataan Porin aluekeskusrekisteristä,
Puhelin: 044 730 9605, palveluaika arkisin klo 9–15
Sähköposti: porinaluekeskusrekisteri@evl.fi
Virkatodistus- ja sukuselvitystilauksen voi tehdä sähköisellä lomakkeella tästä

Porin aluerekisterikeskuksen kotisivut

Eurajoen kirkkoherranvirasto muuttui seurakuntatoimistoksi

Palvelemme edelleen tuttuun tapaan mm. toimitusvarauksiin (mm. hautajaisiin, kastetilaisuuksiin) ja niihin liittyviin tilavarauksiin liittyvissä asioissa.

Taloustoimiston kanssa hoituu kuten tähänkin asti haudanhallinta- ja hoitosopimukset. Taloustoimiston kautta Luodon leirikeskuksen varaukset ja tiedustelut.

Seurakuntatoimiston ja Luvian palvelupisteen ovi on avoinna ma ja to klo 9-12.
Muuna aikana yhteydenotot puhelimitse tai sähköpostilla.

Huom.! Seurakuntatoimisto on suljettu 29.11. - 1.12.2021, Luvian palvelupiste ja taloustoimisto palvelevat normaalisti.
Koko seurakunta on suljettu 3.12.2021 klo 12. - 16.00.

*****************************************************************

Koronaohjeet

Koronaohjeet Eurajoen seurakunnan tilaisuuksiin ajalle 25.11.-22.12.2021

Satasairaalan voimassa olevat alueelliset suositukset

THL ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

****************************************************************

Eurajoki

sijaitsee Satakunnassa Rauman ja Porin välissä. Eurajoen seurakunta kuuluu Turun arkkihiippakuntaan ja Ala-Satakunnan rovastikuntaan. Jäseniä Eurajoen seurakunnassa on reilu 7700. Eurajoen ja Luvian kunnat ja näin ollen myös seurakunnat yhdistyivät 1.1.2017. Luvian seurakunnasta tuli Eurajoen kappeliseurakunta. Eurajoen seurakunta järjestää toimintaa niin "puukirkon" (Eurajoki) kuin "kivikirkonkin" (Luvia) päässä, lisäksi toimintaa on kirkkojen välissä Kuivalahdella ja muissakin kylissä.