Info ja asiointi

Eurajoen seurakunta liittyi Porin aluekeskusrekisteriin 1.5.2021

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että viraston lakisääteiset asiat, mm. virkatodistukset, avioliiton esteiden tutkinnat ja erilaiset rekisteröinnit, hoidetaan liittymisen jälkeen aluekeskusrekisterissä. Muutoksesta johtuen, emme ota vastaan enää pe. 30.4. alkaen virkatodistus- tai sukuselvityspyyntöjä.

Virkatodistus-, sukuselvitys- ja sukututkimustilaukset 1.5. alkaen

Virkatodistukset, sukuselvitykset ja sukututkimukset tilataan Porin aluekeskusrekisteristä,
Puhelin: 044 730 9605, palveluaika arkisin klo 9–15
Sähköposti: porinaluekeskusrekisteri@evl.fi
Virkatodistus- ja sukuselvitystilauksen voi tehdä sähköisellä lomakkeella tästä

Porin aluerekisterikeskuksen kotisivut

Eurajoen kirkkoherranvirasto muuttui seurakuntatoimistoksi

Palvelemme edelleen tuttuun tapaan mm. toimitusvarauksiin (mm. hautajaisiin, kastetilaisuuksiin) ja niihin liittyviin tilavarauksiin liittyvissä asioissa.
Taloustoimiston kanssa hoituu kuten tähänkin asti haudanhallinta- ja hoitosopimukset. Taloustoimiston kautta Luodon leirikeskuksen varaukset ja tiedustelut.

Luvian palvelupiste on suljettu 14.-21.5.2021

*****************************************************************

Seurakunnan koronaohjeet

Lounais-Suomen aluehallintovirasto (AVI) jatkaa alueensa kokoontumisrajoituksia  Satakunnassa ajalla 27.4.-14.5.2021.
Satakunnan alueella sisätiloissa ja rajatuissa ulkotiloissa tilaisuuksien kokoontumisrajoitus on edelleen 6 henkilöä.

Kirkolliset toimitukset

Kirkollisia toimituksia koskee edelleen 6 henkilön rajoitus.
Pastoraalista harkintaa käytetään tapauskohtaisesti, erityisesti hautajaisten kohdalla.

Kokoava toiminta

Seurakuntien ei ole vielä mahdollista käynnistää kaikille avointa säännöllistä kokoavaa toimintaa yli 20-vuotiaille.
Alle 10 henkilön kokoava ryhmätoiminta on edelleen mahdollista, jos tilassa pystytään tosiasiallisesti välttämään lähikontaktit.
Rajoitus on voimassa 30.4. asti ja perustuu tartuntatautilain pykälään 58 d.

Aluehallintoviraston tiedote 20.4.2021
Satasairaalan voimassa olevat alueelliset suositukset

****************************************************************

Eurajoki

sijaitsee Satakunnassa Rauman ja Porin välissä. Eurajoen seurakunta kuuluu Turun arkkihiippakuntaan ja Ala-Satakunnan rovastikuntaan. Jäseniä Eurajoen seurakunnassa on reilu 7700. Eurajoen ja Luvian kunnat ja näin ollen myös seurakunnat yhdistyivät 1.1.2017. Luvian seurakunnasta tuli Eurajoen kappeliseurakunta. Eurajoen seurakunta järjestää toimintaa niin "puukirkon" (Eurajoki) kuin "kivikirkonkin" (Luvia) päässä, lisäksi toimintaa on kirkkojen välissä Kuivalahdella ja muissakin kylissä.