Eurajoen seurakunnan nuorisotyö on suunnattu 13–23-vuotiaille.

Nuoria aikuisia kutsumme Next Level -toimintaan.

Nuortenillat

Nuortenillat jatkuvat keväällä joka viikko sekä Luvian että Eurajoen päässä, heti kun koronatilanne sallii avata nuorisotilat.

• keskiviikkoisin Tapulin nuorisotilassa klo 18-21
  • torstaisin Luvialla uudessa nuortentilassa klo 18-21 (jos väkeä on paljon, olemme Kanttorilassa!)

Poikkeukset:

• Viikoilla 1 ja 2 ei ole nuorteniltoja.
  • 14.1. on Juhanin konsertti etänä! Osallistumislinkki tässä! Konsertti on katsottavissa omaan tahtiin 14.-17.1.
  • Tammikuun nuortenillat 20. ja 27.1.2021 on Instagramissa vallitsevan tilanteen takia. Nuortenilta tulee livenä tililtä @eukisrk ja on katsottavissa viikon ajan.
  • Viikolla 8 (hiihtoloma) ei ole nuorteniltoja
  • Kiirastorstaina 1.4. ei ole nuorteniltaa
  • Helatorstaina 13.5. ei ole nuorteniltaa
  • Nuortenmessupäivinä (10.2., 15.4. ja 26.5.) nuortenilta alkaa kirkossa nuortenmessulla, jonka jälkeen jatketaan iltaa nuorisotilassa

Isoskoulutukset

löytyvät omalta sivultaan

Nuortenmessut

• Keskiviikkona 10.2. nuortenmessu Eurajoen kirkossa
  • Torstaina 15.4. nuortenmessu Luvian kirkossa
  • Keskiviikkona 26.5. nuortenmessu Eurajoen kirkossa

Nuortenleiri

Nuorten syksy päättyy jouluiseen nuortenleiriin 12.-13.12.
Koronan takia tämäkin tilaisuus muuttuu!
Kikkaa lisätietoa tästä!

Tilkkuprojekti! Tehdään yhdessä ihana tilkkupeitto (tai vaikka kaksi!) myös Luvian nuorisotilaan. Neulo tai virkkaa 15x15cm kokoisia tilkkuja ja tuo ne Tapulille. Kootaan niistä yhdessä lämpöinen peitto talveksi! Lisätietoa Illiltä.

Meidät tavoittaa Instagramissa, sähköpostilla, whats appilla ja perinteisesti puhelimitse. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Nuorisotyönohjaaja, vs. varhaiskasvatuksen ohjaaja
Eurajoen seurakunta