Eurajoen seurakunnan nuorisotyö on suunnattu 13–23-vuotiaille.

Nuoria aikuisia kutsumme Next Level -toimintaan.

Nuortenillat

Nuortenillat jatkuvat touko-kesäkuun ajan keskiviikkoisin Eurajoella ja torstaisin Luvialla.

• keskiviikkoisin Tapulin nuorisotilassa klo 18-21
  • torstaisin vanhassa kanttorilassa klo 18-21

Poikkeukset:

• Helatorstaina 26.5. ei nuorteniltaa
  • Keskiviikkona 1.6. nuorten kesän avajaiset Luodon saunalla klo 18.00! Ota saunomistarvikkeet mukaan!
  • to 2.6. ei nuorteniltaa.
  • Heinäkuun nuorisotilat ovat kiinni
  • Syyskauden ensimmäinen nuortenilta on 10.8. Tapulilla

Isoskoulutukset

löytyvät omalta sivultaan

Kesän avajaiset

1.6. klo 18-21 vietetään nuorten kesän avajaisia Luodolla saunomisen ja yhdessäolon merkeissä. Tervetuloa mukaan! Mukana myös kesätyöntekijät.

Nuortenmessut

Syksyn 2022 nuortenmessut pidetään rippikoulun kirkkoiltojen yhteydessä seuraavasti

• 13.10 Luvian kirkko
  • 19.10. Eurajoen kirkko
  • 3.11. Luvian kirkko
  • 9.11. Eurajoen kirkko
  • 17.11. Luvian kirkko

Nuortenmessut ovat kaikille avoimia, mikäli vain koronarajoitukset sallivat.

Nuortenleiri

Kesän toiminta päättyy yhteisellä nuortenleirillä 19.-21.8.2022

Tule fiilistelemään kesää ja viettämään kivaa aikaa kavereiden kanssa! Myös syksyn isoskoulutus starttaa nuortenleirillä!

Huom! Seuraamme koronaohjeistuksia ja noudatamme leirillä sen hetkisiä turvallisuusmääräyksiä. Tiedotamme näistä leirikirjeessä.

Tilkkuprojekti

Tehdään yhdessä ihana tilkkupeitto (tai vaikka kaksi!) myös Luvian nuorisotilaan. Neulo tai virkkaa 15x15cm kokoisia tilkkuja ja tuo ne Tapulille. Kootaan niistä yhdessä lämpöinen peitto talveksi! Lisätietoa Illiltä.

Meidät tavoittaa Instagramissa, sähköpostilla, whats appilla ja perinteisesti puhelimitse. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Eurajoen seurakunta
Kukkapolku 2