Isoset ja kerhonohjaajat

Punaista kangasta, johon tehty valkoisella langalla sydän. Keskellä kynttilä

Isoskoulutus

Eurajoen seurakunnassa on kaksivuotinen isoskoulutus.

Isoskoulutusta järjestetään kahden viikon välein, kaksi tuntia kerrallaan, klo 16-18.
Koulutukset ovat vuorotellen keskiviikkoisin Tapulin nuorisotilassa (helmikuusta alkaen Lasten ja nuorten Omassa Paikassa, Osuusopankin talon alakerrassa) ja torstaisin Bunkkerissa, Luvian seurakuntakeskuksessa.

Isoskoulutuksessa opetellaan yhdessä erilaisia isosuuteen liittyviä asioita ja taitoja, kuten ryhmänohjaamista, raamisten vetämistä, iltaohjelmia, auktoriteettitaitoja, ja hartauksien pitämistä.

Isoskoulutuksen käytyäsi voit toimia isosena rippileireillä, kouluikäisten leireillä, isovanhempien ja lastenlasten leireillä sekä perheleireillä. Loppuun asti käydystä isoskoulutuksesta saa Eurajoen lukiossa kurssin.

Tule mukaan! Isoskoulutusaika on antoisaa, ja sinua tarvitaan tulevan vuoden leireillä! :)

Syksyn 2018 isoskoulutukset ovat:
3.-5.8. Leiri Luodolla
to 16.8. Bunkkerissa
ke 29.8. Tapulin nuorisotilassa
to 13.9. Bunkkerissa
ke 26.9. Tapulin nuorisotilassa
la 6.10. Isosseikkailu klo 11-18 Harjavallassa
to 11.10. Bunkkerissa
ke 31.10. Tapulin nuorisotilassa
to 15.11. Bunkkerissa
16.-18.11. Maata näkyvissä -festarit Turussa
ke 28.11. Tapulin nuorisotilassa

Kevään 2019 isoskoulutukset ovat:
to 10.1. Bunkkerissa
ke 23.1. Tapulilla
to 7.2. Bunkkerissa
ke 27.2. Omassa Paikassa
to 14.3. Bunkkerissa
29.-31.3. isoskoulutus- ja nuortenleiri Luodolla
ke 22.5. klo 16 kertaus-isoskoulutus kaikille kesän isosille Omassa Paikassa

Isoshaku kesän leireille alkaa 29.3. ja päättyy 1.5.
Isosvalinnat selviävät nuortenillassa ke 8.5.
Kertaus-iskoskoulutus kaikille kesän isosille ke 22.5. klo 16.

Kaikki keskiviikkojen ja torstaiden koulutuskerrat ovat klo 16–18.

Nähdään isoskoulutuksessa!

Askarteluvälineitä pöydällä

Kerhonohjaus

Hei sinä rippikoulun käynyt nuori tai aikuinen! Tahtoisitko alkaa ohjaamaan kerhoa alakouluikäisille? Eurajoen seurakunnassa tähän on mahdollisuus erilaisissa kerhoissa niin Eurajoen kuin Luvian alueella. Keväällä 2019 Eurajoella toimii kaksi puuhakerhoa, sählykerho ja kokkikerho, mutta erityisesti Luvian päähän mahtuisi lisää kerhoja!

Kerhot ovat joka viikko samaan aikaan. Kerran kuukaudessa on yhteinen kerhonohjaajatapaaminen, jossa kuullaan kerhojen kuulumisia, muistutellaan tulevista tapahtumista, mietitään tarvittaessa yhdessä tulevia kerhoja jne. Kerhonohjaajan palkkio on 10€/kerhokerta.

Lisätietoa nuorisotyönohjaaja Ida Kaikkoselta