Isoset ja kerhonohjaajat

Punaista kangasta, johon tehty valkoisella langalla sydän. Keskellä kynttilä

Isoskoulutus

Eurajoen seurakunnassa on kaksivuotinen isoskoulutus.

Isoskoulutusta järjestetään kahden viikon välein, kaksi tuntia kerrallaan, klo 16-18.
Koulutukset ovat vuorotellen keskiviikkoisin Lasten ja nuorten Omassa Paikassa (Eurajoen Osuuspankin talon alakerrassa) ja torstaisin Bunkkerissa, Luvian seurakuntakeskuksessa.

Isoskoulutuksessa opetellaan yhdessä erilaisia isosuuteen liittyviä asioita ja taitoja, kuten ryhmänohjaamista, raamisten vetämistä, iltaohjelmia, auktoriteettitaitoja, ja hartauksien pitämistä.

Isoskoulutuksen käytyäsi voit toimia isosena rippileireillä, kouluikäisten leireillä, isovanhempien ja lastenlasten leireillä sekä perheleireillä. Loppuun asti käydystä isoskoulutuksesta saa Eurajoen lukiossa kurssin.

Tule mukaan! Isoskoulutusaika on antoisaa, ja sinua tarvitaan tulevan vuoden leireillä! :)

Kun isoskoulutusten päivämäärät varmistuvat, ilmoitamme ne tässä
Isoskoulutusvuosi alkaa nuortenleiriltä 9.-11.8.2019

Kaikki keskiviikkojen ja torstaiden koulutuskerrat ovat klo 16–18.

Nähdään isoskoulutuksessa!

Askarteluvälineitä pöydällä

Kerhonohjaus

Hei sinä rippikoulun käynyt nuori tai aikuinen! Tahtoisitko alkaa ohjaamaan kerhoa alakouluikäisille? Eurajoen seurakunnassa tähän on mahdollisuus erilaisissa kerhoissa niin Eurajoen kuin Luvian alueella. Keväällä 2019 Eurajoella toimii kaksi puuhakerhoa, sählykerho ja kokkikerho, mutta erityisesti Luvian päähän mahtuisi lisää kerhoja!

Kerhot ovat joka viikko samaan aikaan. Kerran kuukaudessa on yhteinen kerhonohjaajatapaaminen, jossa kuullaan kerhojen kuulumisia, muistutellaan tulevista tapahtumista, mietitään tarvittaessa yhdessä tulevia kerhoja jne. Kerhonohjaajan palkkio on 10€/kerhokerta.

Lisätietoa nuorisotyönohjaaja Ida Kaikkoselta