Isoset ja kerhonohjaajat

Punaista kangasta, johon tehty valkoisella langalla sydän. Keskellä kynttilä

Isoskoulutus

Huom!

Varotoimenpiteenä  isoskoulutus on toistaiseksi tauolla ja siirtynyt virtuaaliseksi.
Seuraamme tilannetta ja infoamme, kun tilanne taas normalisoituu.
Lisätietoa nuorisotyönohjaajilta.

Eurajoen seurakunnassa on kaksivuotinen isoskoulutus.

Isoskoulutusta järjestetään kahden viikon välein, kaksi tuntia kerrallaan, klo 16-18.
Koulutukset ovat vuorotellen keskiviikkoisin Tapulin nuorisotilassa ja torstaisin Luvialla Vanhassa kanttorilassa

Isoskoulutuksessa opetellaan yhdessä erilaisia isosuuteen liittyviä asioita ja taitoja, kuten ryhmänohjaamista, raamisten vetämistä, iltaohjelmia, auktoriteettitaitoja, ja hartauksien pitämistä.

Isoskoulutuksen käytyäsi voit toimia isosena rippileireillä, kouluikäisten leireillä, isovanhempien ja lastenlasten leireillä sekä perheleireillä. Loppuun asti käydystä isoskoulutuksesta saa Eurajoen lukiossa kurssin.

Tule mukaan! Isoskoulutusaika on antoisaa, ja sinua tarvitaan tulevan vuoden leireillä! :)
Huom! Isoskoulutukseen saa tulla mukaan myös kesken vuoden!

ISOSKOULUTUKSET KEVÄÄLLÄ 2020

Kaikki keskiviikkojen ja torstaiden koulutuskerrat ovat klo 16–18.

to 16.1. Kanttorilassa
ke 29.1. Tapulissa
to 6.2. Kanttorilassa, jonka jälkeen nuortenmessu Luvian kirkossa, talven isosten siunaus
ke 26.2. Tapulissa
to 12.3. Kanttorilassa
ke 25.3. Tapulissa
ke 22.4. Tapulissa
24.-26.4. Nuortenleiri ja isoskoulutuksen päätös Luodolla
20.5. Nuortenmessu Eurajoen kirkossa, kesän isosten siunaus

Lisätietoa nuorisotyönohjaaja Ida Kaikkoselta

Nähdään isoskoulutuksessa!

Askarteluvälineitä pöydällä

Kerhonohjaus

Hei sinä rippikoulun käynyt nuori tai aikuinen! Tahtoisitko alkaa ohjaamaan kerhoa alakouluikäisille? Eurajoen seurakunnassa tähän on mahdollisuus erilaisissa kerhoissa niin Eurajoen kuin Luvian alueella. Keväällä 2019 Eurajoella toimi kaksi puuhakerhoa, sählykerho ja kokkikerho, mutta erityisesti Luvian päähän mahtuisi lisää kerhoja!

Kerhot ovat joka viikko samaan aikaan. Kerran kuukaudessa on yhteinen kerhonohjaajatapaaminen, jossa kuullaan kerhojen kuulumisia, muistutellaan tulevista tapahtumista, mietitään tarvittaessa yhdessä tulevia kerhoja jne. Kerhonohjaajan palkkio on 10€/kerhokerta.

Lisätietoa nuorisotyönohjaaja Varpu Kivelältä