Rippikouluinfo

Vuoden 2021 rippikoulujen kutsut postitetaan koteihin syyskuussa kaikille seuraavana vuonna 15 vuotta täyttäville kastetuille seurakunnan jäsenille. Ilmoittautumislomakkeet täytetään yhdessä kotona, ja palautetaan seurakuntaan. Rippikoululaisille ja huoltajille yhteinen rippikoulun aloitustilaisuus pidetään lokakuussa. Rippikoulujen ryhmäjaot selviävät aloitustilaisuudessa. Aloitustilaisuudessa kerromme myös konfirmaatiokirkot. Aloitustilaisuus koskee myös muualla rippikoulunsa suorittavia!

Vuonna 2021 Eurajoen seurakunnassa järjestettävät leirit selviävät kevään ja kesän aikana. Leireistä kerrotaan ilmoittatumiskirjeessä enemmän. Leireillä on edellisen vuoden tapaan omat teemat, jotka ohjaavat hieman leirien toimintaa.

Päivärippikoulusta tulee lisäinfoa myöhemmin.
Päivärippikouluun ilmoittaudutaan samalla tavalla kuin leiririppikouluunkin.

Kaikki leirimme järjestetään Luodon leirikeskuksessa (Luodontie 271, 27100 Eurajoki).

Konfirmaatiomessu kestää noin puolitoista tuntia.

Jos tarvitset tietoa erityisrippikoulusta, klikkaa tästä

Myös kirkkoon kuulumaton voi ilmoittautua rippikouluun. Ota tällaisessa tilanteessa yhteys seurakuntaan, niin postitamme teille rippikoulun kutsukirjeen. Jotta nuori voidaan konfirmoida, hänet tulee olla kastettu. Kastehetki voidaan järjestää rippikoulun aikana. Ota asia puheeksi rippikoulun yhteydessä, niin sovitaan teille hyvä aika kasteelle.

Seurakuntanuoret facebookissa

Seurakuntanuoret instagramissa