Rippikouluinfo

Vuoden 2020 rippikoulujen kutsut postitetaan koteihin syyskuussa. Kutsut postitetaan kaikille seuraavana vuonna 15 vuotta täyttäville kastetuille seurakunnan jäsenille. Ilmoittautumislomakkeet täytetään yhdessä kotona, ja palautetaan seurakuntaan. Rippikoululaisille ja huoltajille yhteinen rippikoulun aloitustilaisuus on ti 15.10.2019 klo 18 Luvian kirkossa. Rippikoulujen ryhmäjaot selviävät aloitustilaisuudessa. Aloitustilaisuudessa kerromme myös konfirmaatiokirkot.

Vuonna 2020 Eurajoen seurakunnassa järjestetään neljä rippikoululeiriä. Leireistä kerrotaan ilmoittatumiskirjeessä enemmän. Leireillä on kuluvan vuoden tapaan omat teemat, jotka ohjaavat hieman leirien toimintaa. Teemat varmistuvat syksyllä.

Vuoden 2020 rippikoululeirit ovat:
15.2.-22.2.2020, konfirmaatio 15.3. klo 12
1.-7.6.2020, konfirmaatio 14.6. klo 12
29.6.-5.7.2020, konfirmaatio 12.7. klo 12
20.-26.7.2020, konfirmaatio 2.8. klo 12

Päivärippikoulu järjestetään ensisijaisesti jonkin rippileirin yhteydessä niin, että nuori on leirillä päivisin. Päivärippikoulu räätälöidään jokaiselle sopivaksi, ja nuori voi olla leirillä esimerkiksi vain yhteisten oppimistuokioiden ja raamisten ajan, tai jäädä viettämään iltaa leirille sauna-ajan ja iltaohjelman parissa.

Päivärippikouluun ilmoittaudutaan samalla tavalla kuin leiririppikouluunkin.

Kaikki leirimme järjestetään Luodon leirikeskuksessa (Luodontie 271, 27100 Eurajoki).

Konfirmaatiomessu kestää noin puolitoista tuntia.

Jos tarvitset tietoa erityisrippikoulusta, klikkaa tästä

Myös kirkkoon kuulumaton voi ilmoittautua rippikouluun. Ota tällaisessa tilanteessa yhteys seurakuntaan, niin postitamme teille rippikoulun kutsukirjeen. Jotta nuori voidaan konfirmoida, hänet tulee olla kastettu. Kastehetki voidaan järjestää rippikoulun aikana. Ota asia puheeksi rippikoulun yhteydessä, niin sovitaan teille hyvä aika kasteelle.

Seurakuntanuoret facebookissa

Seurakuntanuoret instagramissa