Rippikouluinfo

Vuoden 2019 rippikoulujen kutsut postitetaan koteihin syyskuussa. Kutsut postitetaan kaikille seuraavana vuonna 15 vuotta täyttäville kastetuille seurakunnan jäsenille. Ilmoittautumislomakkeet täytetään yhdessä kotona, ja palautetaan seurakuntaan. Rippikoululaisille ja huoltajille yhteinen rippikoulun aloitustilaisuus on to 4.10.2018 klo 18 Eurajoen kirkossa. Rippikoulujen ryhmäjaot selviävät aloitustilaisuudessa.

Vuonna 2019 Eurajoen seurakunnassa järjestetään neljä rippikoululeiriä. Leireistä kerrotaan ilmoittatumiskirjeessä enemmän.

Päivärippikoulu järjestetään ensisijaisesti jonkin rippileirin yhteydessä niin, että nuori on leirillä päivisin. Päivärippikoulu räätälöidään jokaiselle sopivaksi, ja nuori voi olla leirillä esimerkiksi vain yhteisten oppimistuokioiden ja raamisten ajan, tai jäädä viettämään iltaa leirille sauna-ajan ja iltaohjelman parissa.

Päivärippikouluun ilmoittaudutaan samalla tavalla kuin leiririppikouluunkin.

Kaikki leirimme järjestetään Luodon leirikeskuksessa (Luodontie 271, 27100 Eurajoki).

Jos tarvitset tietoa erityisrippikoulusta, klikkaa tästä

Myös kirkkoon kuulumaton voi ilmoittautua rippikouluun. Ota tällaisessa tilanteessa yhteys seurakuntaan, niin postitamme teille rippikoulun kutsukirjeen. Kirkkoon kuulumaton voi käydä rippikoulun. Jotta nuori voidaan konfirmoida, hänet tulee olla kastettu. Kastehetki voidaan järjestää rippikoulun aikana. Ota asia puheeksi rippikoulun yhteydessä, niin sovitaan teille hyvä aika kasteelle.

Seurakuntanuoret facebookissa

Seurakuntanuoret instagramissa