Tervetuloa Eurajoen seurakunnan perheiden kesätoimintaan!

Kesäkuun toiminta:

Perhepäivähoitajien kesäkerho Perhepäivähoitajien kesäkerhot on tarkoitettu perhepäivähoitajille lapsineen.

• Maanantaisin ja tiistaisin 7.-22.6.2021 klo 9-11 Tapulin leikkikentällä

Kesäperhekerho Kesäperhekerho on kerhotoimintaa koko perheelle.

• 9.-24.6.2020 klo 10-12

• Keskiviikkoisin Eurajoella Tapulin leikkikentällä ja perjantaisin Luvialla Porsmusan leikkikentällä

• Kesäperhekerhoon voi ottaa mukaan omat eväät, piknikpeiton ja esimerkiksi kosteuspyyhkeitä käsien puhdistamiseen ennen eväiden syömistä.

• Kesäperhekerhossa ollaan ulkona, joten pukeutuminen sään mukaisesti

• Lapset ovat toiminnassa vanhempien / vanhemman vastuulla. Pidetään yhdessä huoli siitä, että meillä on hyvä ja turvallinen olo kerhossa. Muistetaan turvavälit.

Leikkiparkki Leikkiparkin ajatus on, että lapset voivat olla hetken lastenohjaajien kanssa ilman vanhempiaan.

• 7.-24.6.2020 Tapulin leikkikentällä

• Maanantaisin ja tiistaisin klo 13-15.30 (3-6v.)

• Torstaisin klo 9-11.30 (3-6v.)

• Keskiviikkoisin klo 13-15.30 (1.-2. luokkalaisille)

• Omat eväät mukaan (syömme eväitä noin puolessa välissä kerhoa)

• Kesätoimintaa, johon vanhempi voi tuoda lapsensa leikkimään seurakunnan lastenohjaajien kanssa

• Leikkiparkissa ollaan ulkona koko aika, joten puethan lapsellesi sään mukaiset vaatteet. Lisäksi mukaan tarvitaan vesipullo lapselle.

Kesätoiminnassa noudatamme voimassa olevia ohjeistuksia hygieniasta ja turvallisuudesta.

Toimintaan ei saa osallistua sairaana, eikä myöskään silloin, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita, kuten nuhaa, yskää, kurkkukipua, vatsaoireita tai päänsärkyä.