Tervetuloa Eurajoen seurakunnan perheiden kesätoimintaan!

Meillä kaikilla on ollut erilainen kevät, joten myös kesätoiminta on nyt erilaista.

Olemme suunnitelleet seurakunnan perheille kesätoiminnaksi leikkiparkkia ja kesäperhekerhoa.

Leikkiparkin ajatus on, että lapset voivat olla hetken lastenohjaajien kanssa. Kesäperhekerho taas on kerhotoimintaa koko perheelle.

Kesäperhekerho

• 1.-17.6.2020 (ma - ke) klo 13-15 Tapulin leikkipuistossa

• Kesäperhekerhoon täytyy ilmoittautua etukäteen

• Kesäperhekerho toimii kolmessa ryhmässä

• maanantaikerho, tiistaikerho ja keskiviikkokerho

• Ilmoittautuminen yhteen ryhmään

• Yhteen ryhmään otetaan enintään 40 kerholaista

• Kesäperhekerhoon voi ottaa mukaan omat eväät, piknikpeiton ja esimerkiksi kosteuspyyhkeitä käsien puhdistamiseen ennen eväiden syömistä.

• Kesäperhekerhossa ollaan ulkona, joten pukeutuminen sään mukaisesti

• Lapset ovat toiminnassa vanhempien / vanhemman vastuulla. Pidetään yhdessä huoli siitä, että meillä on hyvä ja turvallinen olo kerhossa. Muistetaan turvavälit.

Leikkiparkki

• 1.-17.6.2020 (ma -to) klo 9-11 Tapulin leikkipuistossa

• kesätoimintaa, johon vanhempi voi tuoda lapsensa leikkimään seurakunnan lastenohjaajien kanssa

• Leikkiparkkiin täytyy ilmoittautua etukäteen

• Kerralla leikkiparkkiin voi osallistua kolme perhettä, eli näiden kolmen perheen lapset ovat yhdessä kolmen lastenohjaajan kanssa leikkipuistossa.

• Leikkiparkissa ollaan ulkona koko aika, joten puethan lapsellesi sään mukaiset vaatteet. Lisäksi mukaan tarvitaan vesipullo lapselle.

• Leikkiparkkia tarjotaan ensisijaisesti kerran yhdelle perheelle, mutta mikäli vapaita aikoja on, niin saa osallistua useamminkin.

Kesätoiminnassa noudatamme voimassa olevia ohjeistuksia hygieniasta ja turvallisuudesta.

Toivomme, että lapset käyvät wc:ssä kotona juuri ennen kerhoon tulemista, jotta sisätilojen käyttö olisi mahdollisimman vähäistä.

Toimintaan ei saa osallistua sairaana, eikä myöskään silloin, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita, kuten nuhaa, yskää, kurkkukipua, vatsaoireita tai päänsärkyä.

Ilmoittautuminen kesätoimintaan

1. Täytä ilmoittautumislomake ja valitse sopiva kerhoaika

2. Anna lomakkeessa lupa lisätä sinut whatsapp -ryhmään. Siellä tiedotamme vapaista ajoista.

Ryhmiin otetaan kerholaiset ilmoittautumisjärjestyksessä. Saat vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostiisi viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.

Leirit Luodon leirikeskuksessa:

Isovanhempien ja lastenlasten leirejä ei järjestetä kesällä 2020.

Perheleiri järjestetään syksyllä.

Kaikkien leirien ajat ilmoitetaan myöhemmin. Leireille ilmoittaudutaan sähköisesti nettisivujemme kautta.