Perheleiri

Seurakunta järjestää perheleirin, johon ovat tervetulleita kaikki erilaiset lapsiperheet. Perheleirin ohjelmaan kuuluvat erilaiset yhteiset toiminnot, mutta vanhemmat saavat myös mahdollisuuden olla hetken kahdestaan leirin aikana. Perheleiri pidetään yleensä elo-syyskuun vaihteessa seurakunnan leirikeskuksessa Luodolla. Leirille ilmoittaudutaan etukäteen.

Isovanhempien ja lastenlasten leirit

Seurakunta järjestää isovanhempien ja lastenlasten leirejä. Leirin ohjelmaan kuuluu tutustumista, ulkoilemista, kädentaitoja, saunomista ja uimista sekä yhteisiä laulu- ja leikkihetkiä. Kaikkien leiriläisten ei tarvitse kuulua Eurajoen seurakuntaan. Leirien ajankohta on kesäkuun puolivälissä ja leireihin ilmoittaudutaan etukäteen. Seuraa ilmoittelua.

alt=””