Isoset ja kerhonohjaajat

Leirin iltaohjelma

Isoskoulutus

Eurajoen seurakunnassa on kaksivuotinen isoskoulutus.

Isoskoulutusta järjestetään noin kahden viikon välein, kaksi tuntia kerrallaan, klo 16-18.
Koulutukset ovat vuorotellen keskiviikkoisin Tapulin nuorisotilassa ja torstaisin Luvialla Vanhassa kanttorilassa

Isoskoulutuksessa opetellaan yhdessä erilaisia isosuuteen liittyviä asioita ja taitoja, kuten ryhmänohjaamista, raamisten vetämistä, iltaohjelmia, auktoriteettitaitoja, ja hartauksien pitämistä.

Isoskoulutuksen käytyäsi voit toimia isosena rippileireillä, kouluikäisten leireillä, isovanhempien ja lastenlasten leireillä sekä perheleireillä. Loppuun asti käydystä isoskoulutuksesta saa Eurajoen lukiossa kurssin.

Tule mukaan! Isoskoulutusaika on antoisaa, ja sinua tarvitaan tulevan vuoden leireillä! :)
Huom! Isoskoulutukseen saa tulla mukaan myös kesken vuoden!

ISOSKOULUTUKSET SYKSYLLÄ 2022

Nuortenleiri

Syksyn isoskoulutus alkaa yhteisellä nuortenleirillä 19.-21.8.2022

Tule fiilistelemään kesää ja viettämään kivaa aikaa kavereiden kanssa!

Nuortenleiri on kaikille maksuton!

Ilmoittaudu mukaan 12.8. mennessä tästä!Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Isoskoulutus jatkuu kerran kuussa keskiviikkoisin Tapulilla ja kerran kuussa torstaisin Luvialla.
Syksyn ajankohdat julkistetaan isosleirillä!

Lisätietoa nuorisotyönohjaaja Ida Kaikkoselta, ida.kaikkonen@evl.fi

Nähdään isoskoulutuksessa!

Kaksi isosta esittämässä vedenkaato-sketsiä

Kerhonohjaus

Hei sinä rippikoulun käynyt nuori tai aikuinen!

Lähde sinäkin kerhonohjaajaksi mukaan mukavaan joukkoomme!

Seurakunta järjestää alakoululaisille kerhoja mahdollisuuksien mukaan eri kylillä. Kerhoja ohjaavat nuoret.

Jos lähdet mukaan kerhonohjaajaksi, voit miettiä, millaista kerhoa Sinä haluaisit olla ohjaamassa. Yhtä kerhoa voi olla ohjaamassa kaksi, joskus useampikin nuori. Yksi kerhokerta kestää vähintään tunnin. Joka kerrasta maksetaan ohjaajille myös palkkio kauden lopulla.

Lisää tietoa saat osallistumalla kaksi tuntiseen Kerhonohjaajakoulutukseen! Koulutuksia pidetään kaksi, joista voit valita, kumpaan osallistut:

Maanantaina 23.8. klo 16-18 Eurajoen seurakuntakeskus Tapulin nuorisotilassa

TAI

Torstaina 26.8. klo 16-18 Luvian Vanhassa Kanttorilassa

Koulutukseen ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet! Päivän lopuksi kerhonohjaajaksi ryhtyvät saavat kirjoittaa kauden kerhonohjaajasopimukset.

Lämpimästi tervetuloa!

T. Varpu