Isoset ja kerhonohjaajat

Punaista kangasta, johon tehty valkoisella langalla sydän. Keskellä kynttilä

Isoskoulutus

Eurajoen seurakunnassa on kaksivuotinen isoskoulutus.

Isoskoulutusta järjestetään noin kahden viikon välein, kaksi tuntia kerrallaan, klo 16-18.
Koulutukset ovat vuorotellen keskiviikkoisin Tapulin nuorisotilassa ja torstaisin Luvialla Vanhassa kanttorilassa

Isoskoulutuksessa opetellaan yhdessä erilaisia isosuuteen liittyviä asioita ja taitoja, kuten ryhmänohjaamista, raamisten vetämistä, iltaohjelmia, auktoriteettitaitoja, ja hartauksien pitämistä.

Isoskoulutuksen käytyäsi voit toimia isosena rippileireillä, kouluikäisten leireillä, isovanhempien ja lastenlasten leireillä sekä perheleireillä. Loppuun asti käydystä isoskoulutuksesta saa Eurajoen lukiossa kurssin.

Tule mukaan! Isoskoulutusaika on antoisaa, ja sinua tarvitaan tulevan vuoden leireillä! :)
Huom! Isoskoulutukseen saa tulla mukaan myös kesken vuoden!

ISOS- JA KERHONOHJAAJAKOULUTUKSET SYKSYLLÄ 2020

Syksyn isos- ja kerhonohjaajakoulutus alkoi nuortenleirillä Luodolla 21.-23.8.2020

• Ke 2.9.  klo 16-18 Tapuli
  • To 17.9. klo 16-18 Kanttorila
  • to 1.10. klo 16-18 Kanttorila
  • ke 14.10 klo 16-18 Tapuli
  • To 5.11. klo 16-18 Kanttorila
  • Ke 18.11. klo 16-18 Tapuli
  • ke 2.12 klo 16-19 Tapuli + kirkko

11.-13.12. Nuortenleiri + isoskoulutus

Lisätietoa nuorisotyönohjaaja Ida Kaikkoselta

Nähdään isoskoulutuksessa!

Askarteluvälineitä pöydällä

Kerhonohjaus

Hei sinä rippikoulun käynyt nuori tai aikuinen! Tahtoisitko alkaa ohjaamaan kerhoa alakouluikäisille? Eurajoen seurakunnassa tähän on mahdollisuus erilaisissa kerhoissa niin Eurajoen kuin Luvian alueella. Keväällä 2019 Eurajoella toimi kaksi puuhakerhoa, sählykerho ja kokkikerho, mutta erityisesti Luvian päähän mahtuisi lisää kerhoja!

Kerhot ovat joka viikko samaan aikaan. Kerran kuukaudessa on yhteinen kerhonohjaajatapaaminen, jossa kuullaan kerhojen kuulumisia, muistutellaan tulevista tapahtumista, mietitään tarvittaessa yhdessä tulevia kerhoja jne. Kerhonohjaajan palkkio on 10€/kerhokerta.

Kerhonohjaajien syksy starttaa nuortenleiriltä! Kikkaa linkkiä ja tule mukaan! :)

Lisätietoa nuorisotyönohjaaja Varpu Kivelältä