Perhekerhot alkavat viikolla 36. Seuraa ilmoittelua kerhojen aikatauluista, tiedot julkaistaan viikolla 35.

Perhekerhot

Perhekerho on lasten ja heidän läheistensä kohtaamispaikka. Vanhempi, isovanhempi tai esimerkiksi perhepäivähoitaja osallistuu kerhoon yhdessä lasten kanssa.

Kerhossa lauletaan ja leikitään, välillä askarrellaan tai leivotaan. Jokaiseen kerhokertaan kuuluu hartaushetki ja omien eväiden syöminen.

Korona syksynä 2020 Seurakunta ei tarjoa mitään syötävää tai juotavaa kerholaisille. Kaikille omat eväät.

Kerhokausi kestää elokuun lopusta toukokuun puoleen väliin. Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua.

Perhekerhot kokoontuvat Vanhassa Kanttorilassa maanantaiaamuisin sekä Tapulissa tiistaiaamuisin.

pienet punaiset nauhakengät laattalattialla

Vauvaperhekerho Nuppis

Nuppiskerho on tarkoitettu noin 3-6 kk:n ikäisille vauvoille vanhempineen. Nuppiksessa lauletaan ja leikitään vauvojen ehdoilla. Kerhoon kuuluu leikkiä, laulua, liikkumista, rukousta, yhdessä tekemistä ja keskusteluja.

Nuppisryhmiä on vuoden aikana kaksi. Toinen alkaa syyskuussa ja  toinen tammikuussa. Kerho kokoontuu kerran viikossa kahdeksi tunniksi kerrallaan ja sitä pidetään seurakuntakeskus Tapulissa (Kukkapolku 2).

Nuppisryhmään mahtuu 6-10 perhettä. Syksyn nuppis alkaa torstaina 3.9.2020 klo 9.30-11.30. Kerhon vetäjänä toimii Varpu Kivelä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Varpulle 044-3650054 tai varpu.kivela@evl.fi

Tervetuloa!