Perhekerhot (tauolla 8.-28.3.)

Koronan vuoksi kerhoon on tällä hetkellä ilmoittautuminen (joka kerta erikseen). Otamme vastaan 20 ensin ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen kerhopäivänä klo 8.00-9.00 välisenä aikana.

Luvian kerhoon 0400 374 213 Saara

Eurajoen kerhoon 044 736 5057 Tuula

Perhekerho on lasten ja heidän läheistensä kohtaamispaikka. Vanhempi, isovanhempi tai esimerkiksi perhepäivähoitaja osallistuu kerhoon yhdessä lasten kanssa.

Kerhossa on mahdollisuus jutella mukavia muiden kanssa saaden vertaistukea. Ohjelmassa on mm. myös laulua, leikkiä, askartelua sekä pieni kynttilähetki ja omien eväiden syömistä.

Kerhokausi kestää elokuun lopusta toukokuun puoleen väliin.

Perhekerhot kokoontuvat Luvialla Vanhassa Kanttorilassa  maanantaisin klo 9.30-11.30 sekä Eurajoella Tapulissa  tiistaisin klo 9.30-11.30.

pienet punaiset nauhakengät laattalattialla

Vauvaperhekerho Nuppis

Nuppis-kerho on tarkoitettu alle 1-vuotiaille vauvoille vanhempineen. Nuppiksessa lauletaan ja leikitään vauvojen ehdoilla. Kerhoon kuuluu leikkiä, laulua, liikkumista, rukousta, yhdessä tekemistä ja keskusteluja.

Nuppisryhmiä on vuoden aikana kaksi. Toinen alkaa syyskuussa ja  toinen tammikuussa. Kerho kokoontuu kerran viikossa 1,5 tunniksi kerrallaan, niin vauvatkin jaksavat. Nyt korona-rajoitusten aikana Nuppis pidetään Eurajoen kirkon Sakaristossa (Kirkkotie 8). Käynti Sakaristoon eli sakastiin on haustausmaan puoleisesta, lähinnä seurakuntakeskus Tapulia olevasta ovesta. Kirkon sakasti on lämmin ja viihtyisä paikka, siellä on myös väljyyttä ja tilaa hengittää. Aikuisille suosittelemme kuitenkin vielä maskien käyttöä muulloin kuin kahviteltaessa. Flunssaisena ei voi saapua paikalle.

Nuppisryhmään mahtuu 6-10 perhettä. Kevään nuppis alkaa torstaina 21.1.2021 klo 10.00-11.30. Kerhon vetäjänä toimii vs. varhaiskasvatuksenohjaaja Varpu Kivelä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Varpulle 044-3650054 tai varpu.kivela@evl.fi Mukaan mahtuu vielä! :)

Tervetuloa! :)

alttari, risti seinällä. Pöydällä risti, Raamattu, oksia maljakossa ja kynttilä