Perhekerhot

Perhekerho on lasten ja heidän läheistensä kohtaamispaikka. Vanhempi, isovanhempi tai esimerkiksi perhepäivähoitaja osallistuu kerhoon yhdessä lasten kanssa.

Kerhossa on mahdollisuus jutella mukavia muiden kanssa saaden vertaistukea. Ohjelmassa on mm. myös laulua, leikkiä, askartelua sekä pieni kynttilähetki ja omien eväiden syömistä.

Kerhokausi kestää elokuun lopusta toukokuun puoleen väliin.

Perhekerhot kokoontuvat Luvialla Vanhassa Kanttorilassa  maanantaisin klo 9.30-11.30 sekä Eurajoella Tapulissa  tiistaisin klo 9.30-11.30.

Iltaperhekerhot klo 17-19.00

Ohjelmassa rentoa yhdessäoloa, laululeikkejä ja mukavaa puuhaa.

Tarjolla myös pientä iltapalaa!

Luvialla Vanhassa Kanttorilassa

ma 26.9

ma 31.10

ma 28.11

Eurajoella seurakuntakeskus Tapulin päiväkerhotilassa

ti 27.9

ti 1.11

ti 29.11

pienet punaiset nauhakengät laattalattialla

Vauvaperhekerho Nuppis

Nuppis-kerho on tarkoitettu alle 1-vuotiaille vauvoille vanhempineen. Nuppiksessa lauletaan ja leikitään vauvojen ehdoilla. Kerhoon kuuluu leikkiä, laulua, liikkumista, rukousta, yhdessä tekemistä ja keskusteluja.

Nuppisryhmiä on vuoden aikana kaksi. Toinen alkaa syyskuussa ja  toinen tammikuussa. Kerho kokoontuu kerran viikossa 2 tunniksi kerrallaan.

Tervetuloa!

alttari, risti seinällä. Pöydällä risti, Raamattu, oksia maljakossa ja kynttilä