Rippikouluinfo

Vuoden 2022 rippikoulujen kutsut postitetaan koteihin syyskuussa kaikille v.2007 syntyneille kastetuille seurakunnan jäsenille, sekä sellaisille nuorille, jotka eivät tietojemme mukaan edellisenä vuonna käyneet rippikoulua. Mikäli et kuulu Eurajoen seurakuntaan ja haluat ilmoittautua mukaan, ota yhteyttä Idaan (ida.kaikkonen@evl.fi) niin saat ilmoittautumisohjeet.

Ilmoittautumislomakkeet täytetään yhdessä kotona, ja palautetaan seurakuntaan viimeistään 3.10. Rippikoululaisille ja huoltajille yhteinen rippikoulun aloitustilaisuus pidetään lokakuussa. Rippikoulujen ryhmäjaot selviävät aloitustilaisuudessa. Aloitustilaisuudessa selviää myös konfirmaatiokirkot. Aloitustilaisuus koskee myös muualla rippikoulunsa suorittavia!

Rippileirien 2022 ajankohdat löytyvät täältä

Kaikki leirimme järjestetään Luodon leirikeskuksessa (Luodontie 271, 27100 Eurajoki).

Konfirmaatiomessu kestää noin puolitoista tuntia.

Jos tarvitset tietoa erityisrippikoulusta, klikkaa tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Myös kirkkoon kuulumaton voi ilmoittautua rippikouluun. Ota tällaisessa tilanteessa yhteys nuorisotyönohjaaja Ida Kaikkoseen (ida.kaikkonen@evl.fi), niin postitamme teille rippikoulun kutsukirjeen. Jotta nuori voidaan konfirmoida, hänet tulee olla kastettu. Kastehetki voidaan järjestää rippikoulun aikana. Ota asia puheeksi rippikoulun yhteydessä, niin sovitaan teille hyvä aika kasteelle.

Seurakuntanuoret instagramissa

Seurakuntanuoret YouTubessa