Leiriläiset pelaamassa pihalla.

Koululaisten Yö kirkonmäellä

Lokakuussa. Lisätietoja myöhemmin.

AlakoululaiSten avOimet oVet

Tämä toiminta on syksyn 2021 tauolla.

lapsia käyttämässä vesivärejä

Kouluikäisten kerhot

Koululaisten kerhot ovat alkaneet. Vielä mahtuu mukaan! :)
Kaikki kerhot ovat ilmaisia, poikkeuksena eskari-2.-luokkalaisten kerho.
Kerhoihin voi tulla mukaan myös kesken kerhokauden!
Kerhoissa on monenlaista mukavaa toimintaa sekä hartaushetki.
Useimmissa kerhoissa vetäjinä toimivat nuoret kerhonohjaajat.
Jokaiseen kerhoon on ilmoittautuminen ennen kerhoon tuloa (eli ennen ensimmäistä kerhokertaa).
Virusuhan vuoksi emme valitettavasti järjestä vielä kokkikerhoa.
Mutta monta muuta mukavaa kerhoa löytyy! Lämpimästi tervetuloa! :)
Muistetaan vain pestä käsiä, aivastaa ja yskiä oikein hihaan tai paperiin sekä pysyä flunssaisena kotona. :)

Kerho eskari-2.-luokkalaisille 2 ryhmää:
Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 13.00-16.00                 Luvian Kanttorilassa  Tiistaisin ja torstaisin             klo 13.00-16.00               Tapulin nuorisotilassa.
Kerhoa vetävät lastenohjaajat
Syksyn 2021 Eskari, eka- ja tokaluokkalaisten kerhon lisätiedot ja ilmoittautuminen TÄSTÄ!

Liikuntakerho 3.-6.-luokkalaisille
Tiistaisin klo 16.00-17.30
Eurajoen Keskustan koulun salissa (käynti koulun sivusta, vasemmalta)                Kerhossa pelataan sählyä ja muita urheilullisia sisäpelejä ja leikkejä.                                        Oman sählymailan ja suojalasit voi ottaa mukaan!
Ilmoittautuminen: Varpulle varpu.kivela@evl.fi tai tekstiviestillä numeroon 0443650054
Ilmoittautumiseen otsikoksi: kerhon nimi ja tietoihin: lapsen nimiikä sekä huoltajan nimi ja puhelinnumero.

Touhukerho 1.-3.-luokkalaisille
Tiistaisin klo 17-18
Luvian yhtenäiskoulun salin 1 lohkossa                                 Tule mukaan liikkumaan, leikkimään, touhuamaan yhdessä! :)

Puuhakerho 1.-6.-luokkalaisille
Tiistaisin klo 17-18.30
Lapijoen nuorisotalon kerhotilassa (Taipaleentie 13)
Rentoa puuhailua, oleilua, kerholaisten toivejuttuja
Ilmoittautumiseen otsikoksi: kerhon nimi ja tietoihin: lapsen nimi, ikä sekä huoltajan nimi ja puhelinnumero.

Sulkapallokerho 3.-7.-luokkalaisille
Keskiviikkoisin klo 14.30-15.30
Luvian yhtenäiskoulun liikuntasalissa
Tervetuloa mukaan pelaamaan yhdessä ja saamaan vinkkejä, miten pelata sulkapalloa! :)
Halutessasi voit ottaa mukaasi oman sulkapallomailan sekä sisäkengät tai tossut.
Ilmoittautuminen: Varpulle varpu.kivela@evl.fi tai tekstiviestillä numeroon 0443650054
Ilmoittautumiseen otsikoksi:   kerhon nimi ja tietoihin: lapsen nimiikä sekä huoltajan nimi ja puhelinnumero.

3.-6.-luokkalaisten kerho
Keskiviikkoisin klo 17-18 Tapulilla (Kukkapolku 2)
Taiteilua, kädentaitoja, ulkoilua, yhdessä oloa, pelejä, pelailua

Sydänmaan liikuntakerho
Torstaisin klo 17.00-18.30
Sydänmaan koulun liikuntasalissa              Tervetuloa mukaan liikkumaan ja leikkimään yhdessä! :)

10-synttärit 2021 (siirretty lokakuulle!)

Seurakunta tahtoo juhlistaa synttärein kaikkia 10-vuotta täyttäviä lapsia ja kutsuu kaikki kuluvana vuonna täyttävät juhlimaan porukalla.

10-synttärit ovat olleet suosittu tapahtuma.

10-synttärit vietetään viikolla 40 Tapulilla.
Kutsut synttäreille tulevat syyskuussa postitse! :)