Tervetuloa mukaan toimintaan!
Iloista ja siunattua syksyä sinulle! :)

Tervetuloa mukaan toimintaan! Iloista ja siunattua syksyä sinulle! :)

Kouluikäisille

Koululaisten kerhojen syyskausi on alkanut! Tervetuloa mukaan! :) Muistetaan vain pestä käsiä ja pitää kaveriin väliä ja pysyä flussassa kotona. Mutta vielä mahtuu mukaan. :) Jos sinua ei ole vielä ilmoitettu mukaan ja haluaisit tulla, pyydä huoltajiasi ilmoittamaan sinut Varpulle (yhteystiedot löytyvät lopusta)!

Seurakunta tarjoaa kouluikäisille monenlaista tekemistä, jonka tarkoitus on tukea lasten kristillistä kasvatusta. Toiminnassa kouluikäinen saa toteuttaa uskoaan iälleen sopivalla tavalla, esimerkiksi tekemällä, askartelemalla ja laulamalla. Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja mukaan saa tulla, vaikkei olisikaan seurakunnan jäsen.

AlakoululaiSten avOimet oVet ovat syksyn tauolla.

Seurakunnalla on viikoittaisia kerhoja, joita ohjaavat vapaaehtoiset nuoret ja aikuiset. Kerhoja on eri-ikäisille ja erilaisten teemojen ympärillä. Kerhot ovat ilmaisia, eskari-ykkösluokkalaisten kerhoa lukuunottamatta. Mukaan mahtuu. Syyslomalla lomaillaan.
Huom! Kaikkiin kerhoihin on ilmoittautuminen Varpulle ennen kerhoon tuloa (siis ennen ensimmäistä kertaa)!
Jos mietit: Minustako kerhonohjaaja? Klikkaa tästä!

Syksyllä on mahdollisuus päästä yöpymään kirkonmäellä!

Kaikki tänä vuonna 10 vuotta täyttävät seurakunnan jäsenet kutsutaan yhteisille 10-synttäreille lokakuussa.

Tarkempaa tietoa lähiajan tapahtumista löydät Toiminta-sivulta!