Kerhot toiminnassa; jihuu!!

Kouluikäisille

Koululaisten kerhojen kevätkausi on alkanut! Tervetuloa jälleen mukaan! :) Muistetaan vain pestä käsiä ja pitää kaveriin väliä ja pysyä flussassa kotona. Mutta vielä mahtuu mukaan. :) Jos sinut on ilmoitettu mukaan jo syksyllä, sinua ei tarvitse ilmoittaa uudelleen. Jos sinua ei ole vielä ilmoitettu mukaan ja haluaisit tulla, pyydä huoltajiasi ilmoittamaan sinut Varpulle (yhteystiedot löytyvät lopusta)!

Seurakunta tarjoaa kouluikäisille monenlaista tekemistä, jonka tarkoitus on tukea lasten kristillistä kasvatusta. Toiminnassa kouluikäinen saa toteuttaa uskoaan iälleen sopivalla tavalla, esimerkiksi tekemällä, askartelemalla ja laulamalla. Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja mukaan saa tulla, vaikkei olisikaan seurakunnan jäsen.

AlakoululaiSten avOimet oVet on keskiviikkoisin 20.1. alkaen Tapulin nuorisotilassa klo 13.00-15.00. Alakouluikäiset ovat tervetulleita viettämään aikaa seurakuntaan koulun jälkeen. Ohjelmassa on vapaata olemista aikuisen seurassa, mutta tarvittaessa järjestämme ohjattuja pelejä, laulua, leikkiä ym.

Seurakunnalla on viikoittaisia kerhoja, joita ohjaavat vapaaehtoiset nuoret ja aikuiset. Kerhoja on eri-ikäisille ja erilaisten teemojen ympärillä. Kerhot ovat ilmaisia, eskari-ykkösluokkalaisten kerhoa lukuunottamatta. Kerhot jatkuvat viikolla 2. Mutta mukaan voi tulla vielä myöhemminkin. Viikko 8 on hiihtoloma.
Huom! koronavarotoimenpiteenä kaikkiin kerhoihin on ilmoittautuminen Varpulle ennen kerhoon tuloa (siis ennen ensimmäistä kertaa)!
Jos mietit: Minustako kerhonohjaaja? Klikkaa tästä!

Helmikuussa järjestetään laskiaisviikonloppuna Helmi-leiripäivä 3.-7.-luokkalaisille Luodon leirikeskuksessa! :)

Huhtikuussa kaikki tänä vuonna 10 vuotta täyttävät seurakunnan jäsenet kutsutaan yhteisille 10-synttäreille.

Tarkempaa tietoa lähiajan tapahtumista löydät Toiminta-sivulta!

Nuorisotyönohjaaja, vs. varhaiskasvatuksen ohjaaja
Eurajoen seurakunta